Ideea unei gradinite pentru caini a venit odata cu job-ul aglomerat pe care il aveam inainte, si care nu imi permitea sa am grija de cainele meu asa cum mi-as fi dorit, din cauza timpului liber foarte limitat. De-asemenea, plecatul in concediu era o adevarata povara, deoarece, impreuna cu sotul, ne puneam intrebarea: "OK, dar ce facem cu cainele?".

       Avand experienta lucrului cu cainii (in diferite ipostaze, de la dog-sitter la pregatiri pentru concursuri canine de frumusete), si mai ales dragoste si pasiune pentru cel ce, pe buna dreptate, se numeste "cel mai bun prieten al omului", am inceput demersurile legale pentru ca aceasta idee sa prinda contur. Dupa multa munca, s-a nascut Petland.
Un loc unde cainele este ingrijit si iubit, unde beneficiaza de cele mai bune conditii de relaxare, cu mancare "ca la mama acasa", si multa joaca si distractie.

Acum, la doar un an de la inceput, pot sa spun ca cea mai mare satisfactie pe care mi-o ofera noul meu "job" este bucuria cainelui. Veselia lui, si dragostea cu care sunt rasplatita in fiecare zi.

                                               Adriana si Szilard Covasa
                                                                              Arad, martie 2008

 
Rom
Eng
Acasa
Servicii
Tarife
Galerie Foto
Linkuri
 
Contact
 
 
Rom
Eng
Home
Services
Prices
Photo Gallery
Links
Contact
 
 
Address: Str.Grivitei Nr.190
                  Arad , Romania
Telephone: 0257-227013
                        0726-323155
E-mail:  pensiuneacanina@yahoo.com
Working hours:
Mon-Sat 11-19
Su Closed (there may be extra costs for Sunday appointments/calls)
Please always call before coming to us, to make an appointment for a visit, or to bring/pick up a dog. Please call during our working hours, unless there is an emergency. There may be extra costs for emergencies.