Un concept nou in Romania, dar cunoscut si apreciat in Occident, gradinita se adreseaza in special cainilor tineri, care au nevoie de o educatie buna inca de la inceput. Indiferent de ceea ce asteptati in viitor de la catelul Dvs., partener de joaca sau viitor paznic, baza educatiei este aceeasi. In cadrul programului de gradinita canina, prietenul Dvs. patruped va beneficia de:

  • socializare - catelul va deprinde bunele maniere in preajma altor caini, oameni, situatii noi, etc.;


  • siguranta - multe pericole "domestice" pandesc un catel curios, lasat mult timp singur in casa, cum are fi cablurile pe care poate sa le roada, etc.;

  • modalitati placute de a-si consuma energia, deoarece plictiseala il poate indemna sa se "razbune" pe mobila cea noua, pantofii Dvs. preferati, etc.;

  • predresaj - ceea ce deprinde cainele in primele luni de viata va influenta comportamentul lui in viitor.

       Nu trebuie sa asteptati pentru dresaj pana la o varsta inaintata, este mai bine sa prevenim decat sa corectam mai tarziu.

       Orele petrecute de Dvs. la serviciu vor insemna pentru catel ore de relaxare, petrecute intr-un mediu deosebit de placut. Orarul este fixat de comun acord cu familia cainelui, in functie de programul de lucru. Supravegherea este permanenta, iar la cerere se poate asigura si transport zilnic.
       Acceptarea fiecarui caine se face numai pe baza carnetului de sanatate, indicand vaccinarile si deparazitarile la zi.

Rom
Eng
Acasa
Servicii
Tarife
Galerie Foto
Linkuri
Contact
 
 
Gradinita
 
       A sosit vacanta, concediul mult asteptatůSi totusi, din diferite motive, cainele nu ne poate insoti. Ce este de facut? Sa renuntam la planurile noastre? Sa rugam (iar) vecinul sa aiba grija de catel? Cu toata bunavointa cunoscutilor, acestia s-ar putea sa aiba timp limitat si cunostinte insuficiente pentru a face fata tuturor situatiilor neprevazute care s-ar putea ivi.

       Si daca ar exista o solutie? Daca ar exista un loc unde catelul sa fie la fel de bine ingrijit ca acasa, astfel incat sa poti pleca in concediu linistit si sigur ca e pe maini bune? Acum, exista! Petland va ofera servicii de pensiune la cele mai inalte standarde.
       

-        Cazarea cainilor se face in tarcuri spatioase (sau in casa, la cerere), acoperite cu un material reflectorizant special, care protejeaza impotriva ploilor dar si a caldurii. Tarcurile sunt finisate cu grija pentru a preveni posibilele accidentari, si securizate prin sisteme de alarma. Tarcurile sunt betonate, oferind o buna aderenta, precum si posibilitatea intretinerii unei igiene corespunzatoare, prin spalare si dezinfectare zilnica. Fiecare tarc are scurgere in panta si apa curenta pentru spalat, precum si o mica arteziana pentru amuzamentul cainilor. 

-        Custile de lemn sunt adaptate taliei "locatarului", foarte bine izolate si ofera un refugiu confortabil. Deoarece unor caini le place sa stea pe cusca, acoperisul este plat, permitandu-le acestora sa desfasoare activitati de "supraveghere" a colegilor canini. Custile au sistem individual de incalzire, ceea ce permite un confort ridicat chiar si in zilele reci.

-        Apa proaspata este servita in boluri de inox, fixate cu ajutorul unui suport la inaltime, in functie de talia cainelui. Mancarea este de cea mai buna calitate. Pentru cateii mofturosi, exista posibilitatea de a oferi mancare gatita, ca la mama acasa.

-        Supravegherea este permanenta, iar asistenta medicala este asigurata in cel mai scurt timp, deoarece lucram in stransa colaborare cu un cabinet veterinar. Necesarul de miscare al cainilor va fi acoperit de cel putin doua plimbari pe zi. Cainii isi vor putea consuma energia intr-un spatiu ingradit pentru joaca.

-        Se poate opta pentru plimbari prelungite, la padure sau in parc, joaca in mini-bazin, toaletaj general si spalat, pregatire si prezentare la expozitii chinologice. Pentru stapanii curiosi, cu acces la Internet si webcam, oferim scurte "intalniri" cu prietenul patruped, sau inregistrari cu momentele petrecute la Petland.

       Acceptarea cainelui in pensiune se face pe baza carnetului de sanatate indicand vaccinarile si deparazitarile la zi, fiind de preferat ca rezervarea sa fie facuta din timp, din cauza numarulul de locuri limitat.

Pensiune canina