Tarif pensiune
Lista de preturi valabila incepand cu 1.01.2013: Cazare in tarc acoperit, cu cusca - 30 ron;
Cazare in tarc acoperit, cu cusca cu incalzire: 35 ron;
Cazare in casa, in camera: 40 ron.

Pentru perioade mai mici de patru zile, se percep 40 RON/zi. Se ofera reduceri substantiale pentru perioade ce depasesc 10 zile, precum si pentru cazarea a doi sau mai multi caini ce provin de la aceeasi familie, daca pot fi cazati impreuna pe perioada sederii. Tariful de baza include cazarea individuala a cainelui, mancarea si joaca afara din tarc de doua ori pe zi. Se percep taxe suplimentare pentru incalzirea padocului, pentru cazare in interior, precum si pentru plimbari lungi (la padure, in parcuri, etc.) si alte servicii si facilitati.
       
Rom
Eng
Acasa
Servicii
Tarife
Galerie Foto
Linkuri
Contact
 
 
       Preturile pot suferi modificari minore in sezonul concediilor de vara si a sarbatorilor de iarna.
Ziua in care cainele soseste in pensiune si cea in care pleaca sunt considerate la tarifare ca doua zile separate, indiferent de ora de sosire/plecare, deoarece nu putem caza un alt caine in acel tarc, intrucat se face curatenie generala si dezinfectie completa inainte si dupa fiecare caine.


Tarif gradinita

       Pretul unui abonament lunar la gradinita este de 400 lei. Orarul este fixat individual, in functie de programul de munca al fiecarui caine (de obicei, de luni pana vineri, de la 7 AM la 17 PM). Mancarea este inclusa in pret. Se percep taxe suplimentare pentru cazare in interior si pentru transportul zilnic.


Tarif dresaj

       Dresajul de disciplina are un tarif de 1500 RON, care include si cazarea, mancarea si alte necesitati ale cainelui, pentru intreaga perioada de dresaj (in general, o luna). Saptamanal au loc sesiuni de lucru alaturi de stapan.
       Dresajul pentru expozitie, in cazul in care cainele are notiuni de disciplina, dureaza doua saptamani si include, alaturi de pregatirea cainelui pentru expozitii, cazarea si mancarea necesara pentru perioada stabilita, precum si doua prezentari gratuite in expozitii. Tariful este de 900 RON.
       Se ofera reduceri substantiale pentru efectuarea ambelor tipuri de dresaj.

       Acceptam in pensiune numai cainii clinic sanatosi, vaccinati si deparazitati la zi. Se percep taxe suplimentare pentru catele in calduri, caini agresivi si caini cu probleme de sanatate, daca acestea nu sunt contagioase (cum ar fi dificultati de miscare, recuperarea dupa interventii chirurgicale, etc.), acestia fiind cazati izolat fata de ceilalti caini.

NOU! SE OFERA SERVICII DE HANDLING, MATERNITATE CANINA PENTRU CANISE SI TOALETAJ CANIN! OFERIM PENSIUNE PENTRU PISICI!